Актьорът има 3 Икара и 4 Аскера

Тази събота в рубриката „Тук и сега” Деси Банова-Плевнелиева ни среща с актьора Малин Кръстев. Той има 3 Икара и 4 Аскера. Това са само малка част от наградите му. Обичаният актьор ни допусна до личния си живот преди поредната му репетиция. Малин Кръстев сподели, че е станал актьор на шега.

„В четвърти клас имахме контролно по БЕЛ. За пореден път не бях учил. Изведнъж вратата се отвори и директорката влезе с един мъж. Попитаха кой иска да се занимава с театър. Веднага вдигнах ръка, за да се отърва от теста. Така, животът ме срещна челно с Михаил Ганев. Той ме взе за един проект – „Пинокио”. Това е човекът, който ме зарази с понятието „театър” и магията на това нещо. Като малък заплашвах мама, че, ако ме ядосва ще вляза в телевизора. И наистина стана”, сподели още звездата.

„Тук и сега”: Диляна Попова - разкази от личния ѝ свят (ВИДЕО)

По думите му зад наградите и отличията стои екипна работа и много приятелства. И допълни, че дори да може да върне времето назад, пак би станал актьор.

„Мразя да ми е лесно. Не трябва да превръщаш професията си в нещо, което само да четка егото ти. Славата е най-близката творческа смърт. Повече от 30 години българската култура се опитва да оцелее”, каза още актьорът.

Какви са проблемите за българския театър и ще оцелее и той – гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.