ГЕРОИТЕ НА ПРОМЯНАТА 2022/2023

СТАНИ ЧАСТ ОТ ПРОМЯНАТА! ГЛАСУВАЙ ЗА СВОЯ ГЕРОЙ НА ПРОМЯНАТА!

 

Финалистите в най-голямата социално отговорна инициатива на Нова Броудкастинг Груп в партньорство с Reach for Change България ПРОМЯНАТА имат нужда от вашата подкрепа! Кой от тях отговаря в най-голяма степен на следното описание:

  • Героят на ПРОМЯНАТА ще подобри живота на децата и младежите в България.
  • Героят на ПРОМЯНАТА има смела визия, нови идеи и изпитан метод как да го направи.
  • Героят на ПРОМЯНАТА вижда възможности там, където другите виждат препятствия.

Можете да гласувате за един от петимата финалисти в ПРОМЯНАТА от 4-ти октомври до 24-ти октомври 2022.

Гласувай! 

И петимата финалисти ще получат финансиране от ПРОМЯНАТА. Събралите най-много гласове ще се борят за голямата награда от 20 000 лв. На 1 ноември 2022 година те ще бъдат поканени на среща с жури, което включва представители на Нова Броудкастинг Груп и фондация Reach for Change. В допълнение, тримата кандидати ще представят проектите си и пред детско жури. Двете журита ще вземат окончателно решение кой ще стане големия победител в конкурса ПРОМЯНАТА.

Победителят ще получи безвъзмездно финансиране в размер на 20 000 лв., двамата подгласници на големия победител – по 15 000 лв., а останалите двама – по 5 000 лв.

Допълнително и петимата финалисти стават част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА за период от шест месеца, в рамките на който ще получат обучения, консултации от бизнес ментори, достъп до международната мрежа от социални предприемачи, подпомагани от Reach for Change.

Всички финалисти ще получат и рекламна кампания на стойност 30 000 лв. в телевизионните канали на Нова Броудкастинг Груп.

По-подробна информация за правилата на конкурса и за досегашните етапи на селекция можете да намерите тук.