Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  12:00

  Кобра 11: Обади се! – сериал, сезон 15, 2 епизода

  Магистралното ченге Семир Геркан и партньорите му патрулират по най-скоростните пътища в Германия, рискувайки живота си в зашеметяващо бързи преследвания и наелектризиращи каскади.
 2. 15:00

  Комисар Рекс – сериал, сезон 8

  Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
 3. 16:00

  Престъпни намерения – сериал, сезон 6, 2 епизода

  Сериалът потапя в динамичното ежедневие на елитен отряд от профайлъри на ФБР, които анализират най-извратените престъпни умове в страната и прогнозират ходовете им преди поредните им удари.
 4. 18:00

  Отвлечени – екшън, фантастика, ужаси /п/

  Напрегнатият фантастичен екшън изправя двама непознати срещу извънземна сила, която застрашава бъдещето на човечеството. Двамата мъже скоро осъзнават, че трябва да се съюзят, за да намерят любимите си хора и да възпрат мистериозните похитители.
 5. 20:00

  Синя кръв – сериал, сезон 5

  Сериалът проследява историята на няколко поколения полицаи, както и връзките и отношенията между членовете на едно семейство, ежедневно изправени пред дълга към професията и опазването на реда в Ню Йорк, и дълга един към друг.
 6. 21:00

  Станция Берлин (премиера) – сериал, сезон 3

  Сериалът проследява действията на секретен екип на ЦРУ в Берлин. Даниел Милър (Ричард Армитидж) пристигна в германската столица на тайна мисия: да разкрие източника на изтичане на информация. Под ръководството на Хектор ДеЖан (Рис Ифанс) той ще трябва да оцелее в света на тайните служби.
 7. 22:00

  Парламентьорът – трилър, мистери, криминален

  Един от най-добрите парламентьори в Чикаго е доведен до ръба, когато е обвинен в убийство и измама с пари. Единственият му шанс да докаже своята невинност е сам да вземе заложници, да се възползва от услугите на друг експерт по преговаряне и да разбере кой ръководи заговора, преди да е станало твърде късно.
 8. 00:50

  Фрактура – предаване за рок музика /п/

  Единственото в България предаване за рок и метъл музика с разнообразни рубрики, новини, интервюта и репортажи от концерти и фестивали.
 9. 03:30

  Еротичен телепазар

  Телепазарен прозорец