Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  17:00

  Престъпни намерения – сериал, сезон 7

  Сериалът потапя в динамичното ежедневие на елитен отряд от профайлъри на ФБР, които анализират най-извратените престъпни умове в страната и прогнозират ходовете им преди поредните им удари.
 2. 19:00

  Монк – сериал, сезон 1

  Ейдриън Монк някога е бил изгряваща звезда в полицейското управление на Сан Франциско, легендарен с използването на неконвенционални средства за разрешаване на най-обърканите случаи в управлението. Но след трагичното (и все още неразкрито) убийство на съпругата му Труди, той развива екстремен случай на обсесивно-компулсивно разстройство. Работейки сега като частен консултант, Монк продължава да разследва случаи по най-нетрадиционните начини.
 3. 20:00

  Пожарникарите от Чикаго (премиера) – сериал, сезон 12

  Пожарникарите и парамедиците на чикагската Пожарна 51 са сред първите, които се впускат в най-напрегнатите ситуации в града. С риск за собствения си живот, те всекидневно доказват професионализма и храбростта си в името на успеха на поредната спасителна акция.
 4. 21:00

  Полицаите от Чикаго (премиера) – сериал, сезон 11

  Най-смелите детективи и патрулни полицаи в Чикаго се борят с по-сериозните престъпления в града, като организирана престъпност, трафик на наркотици и тежки убийства.
 5. 22:00

  Monster Hunter: Филмът (премиера) – екшън, приключенски, фентъзи

  Зад нашия свят има друг: свят на опасни и могъщи чудовища, които управляват владенията си със смъртоносна жестокост. Когато лейтенант Артемис (Мила Йовович) и нейните верни войници са пренесени от нашия свят в новия, непоколебимата лейтенантка преживява шока на живота си. В отчаяна битка за оцеляване срещу огромни врагове Артемис ще се съюзи с мистериозен мъж (Тони Джаа), който е открил начин да се бори.
 6. 00:20

  Полицаите от Чикаго – сериал, сезон 11 /п/

  Най-смелите детективи и патрулни полицаи в Чикаго се борят с по-сериозните престъпления в града, като организирана престъпност, трафик на наркотици и тежки убийства.
 7. 01:20

  Черният списък – сериал, сезон 3

  Бившият беглец Реймънд „Ред“ Редингтън и специален агент Елизабет Кийн поемат на опасно приключение в търсене на доказателства, които ще изчистят опетненото й име.
 8. 02:10

  Еротичен телепазар

  Телепазарен прозорец