Актуална програма на NOVA и телевизионни канали на Нова Броудкастинг Груп – DIEMA, DIEMA FAMILY, DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и KINO NOVA
 1. Сега
  06:45

  Комисар Рекс – сериал, сезон 7, 5 епизода /п/

  Рекс е добре обучено полицейско куче, което може да открива наркотици, да проследява контрабандни стоки и да разкрива различни престъпления. Наред със своите уникални способности, той може и да разсмива околните – в моментите, в които се опитва да открадне малко храна или да направи някой номер.
 2. 15:00

  Мъже на работa – сериал, сезон 2

  В тази щура комедия четирима злополучни приятели отчаяно се опитват да си вършат работата, докато си помагат в личните си преживявания с жени, познати и роднини.
 3. 15:40

  Градски каубои – комедия, уестърн /п/

  Отегченият от живота Мич Робинс (Били Кристъл) и двамата му най-добри приятели сменят куфарчетата си със седла и тръгват да търсят свобода и приключения в Ню Мексико. Но това, което откриват, е парещо слънце, възпалени задни части... и повече за себе си и един за друг, отколкото някога са предполагали.
 4. 18:10

  Универсален войник: Завръщането – екшън, приключенски /п/

  Люк, грижовен баща и вдовец, е назначен за технически експерт по специален проект на правителството, чиято цел е да се подготви нов, по-силен, по-обигран и интелигентен войник.
 5. 20:00

  Баща в излишък 2 – комедия

  Дъсти и Брад са постигнали невъзможното – приятелство и мирно съществуване, докато споделят бащинството. Всичко върви гладко до момента, в който техните собствени бащи пристигат за Коледа и разклащат из основи крехкия мир помежду им.
 6. 22:00

  Смъртоносна надпревара 2050 – екшън, комедия, спорт

  Събитието на годината е „Смъртоносно състезание“, в което пъстър екип от шофьори са част от жестоко преследване по пътищата. Шампионът и любимец на феновете Франкенщайн, който е получовек-полумашина, иска за себе си титлата, но неговият втори пилот и бунтовнически шпионин заплашва да го неутрализира …
 7. 00:05

  Еротичен телепазар

  Телепазарен прозорец