Вижте как тренират пухкавите спортисти

Курсът по йога, в който стопаните се явяват със своите котки, лансиран от Анастасия Александрова, набира популярност в Русия, пише в. "Дейли мирър".

Още по темата

 

Жената е голям фен на писаните и организира мероприятията в елитно кафене в Иркутск. Докато хората се отдават на йогийски упражнения, котките или лежат на коремите им, или се изтягат на гърбовете им. От физическите занимания имали полза както стопаните, така и домашните им любимци, твърди Алекандрова. Йога инструкторът Фьодор Демин няма нищо против присъствието на животните по време на заниманията. "Упражняваме всички видове мускулатура, балансиране, което помага на курсистите да бъдат в отлична физическа и психическа форма", коментира Демин.

 

Собственичката на кафенето Александрова изтъква, че котките са много самостоятелни, и донякъде самовлюбени животни, уточнява БТА. Тяхното настроение се мени като при хората. Когато цари приятна и отпускаща атмосфера по време на упражненията, котешкото царство също се чувства добре.

 

Подробен видеорепортаж, качен в електронното издание на "Дейли мирър", показва йога упражненията в Иркутск в присъствието на пухкавите компаньони. 

 

Вижте кадри от курсове по йога в Илинойс, посещавани от шест любознателни котки, които охотно се включват в упражненията!

 

 

Видео: Ruptly