Коментар на кореспондента на NOVA Ясен Дараков

Американският президентът Джо Байдън се размина с обвинения за изнесените от него секретни документи, когато е бил вицепрезидент, но понесе огромен политически удар – специалният прокурор написа, че Байдън има проблеми с паметта. Междувременно Върховният съд изглежда скептичен от махането на Доналд Тръмп от бюлетината и ще му разреши да се яви на изборите. Плюс – интервю с Владимир Путин и конспирация с Тейлър Суифит и Супербол.

Кореспондентът на NOVA Ясен Дараков коментира, че за 75% от избирателите в САЩ възрастта на Джо Байдън е проблем, при 48% за Доналд Тръмп. "Като всеки един гражданин Доналд Тръмп се ползва от всички протекции на закона, той все още е невинен по всички обвинения", допълни Дараков.

Везенков: Много се радвам, когато виждам българи на трибуните в САЩ (ВИДЕО)

За интервюто на Владимир Путин пред журналиста Тъкър Карлсън Дараков каза, че американците повече се интересуват от възрастта на двамата основни кандидати за президент на САЩ и от финала на Супербол, отколкото от казаното от руския президент. „Руският президент повтори опорни точки, които повтаря и Доналд Тръмп за началото и края на войната. Като цяло, според мен, това си остава шум в американското общество и социалните медии, отколкото в сериозните медии”.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase