Национална лотария очаква поредните късметлии, които ще влязат в клуба на милионерите със страхотните шансове за милионни печалби в щедрите игри

Донка Райчева от град Несебър е най-новият милионер от Национална лотария. Щедрият билет “Златните пирамиди за милиони“ ѝ донесе фантастичната печалба от 1 000 000 лева. Късметлийката е шестият милионер от Национална лотария от началото на годината.

Донка е на 36 години и през летния сезон се занимава със своята къща за гости в курортния град. Всяка сутрин, когато си купува кафе, задължително изпробва и късмета си.

“1 000 000 лева се печелят с теглене на билетчета“, каза щастливката. В късметлийската сутрин тя печели първо от билет “Околосветско пътешествие“, а с печалбата си купува билет “Златните пирамиди за милиони“, в който попада на внушителната сума от 1 000 000 лева. Донка не е изтрила целия билет, а директно го е проверила чрез мобилното приложение на Национална лотария.

С печалбата късметлийката ще развие бизнеса си. “Мечтая си за един малък хотел на първа линия“, сподели Донка.

Според най-добрия ѝ приятел Боян Кръстев с печалбата късметлийката отваря нова страница в живота си. “Националната лотария дава шанс на много хора да подобрят живота си, надявам се и аз да спечеля някой ден, и да имам нейния късмет“, каза Боян.

Национална лотария честити на най-новия български милионер и очаква поредните късметлии, които ще влязат в клуба на милионерите със страхотните шансове за милионни печалби в щедрите игри. 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес