Здравейте,

 

Бих искал да подам сигнал срещу системното нарушаване на правото ми да се движа свободно по тротоара на улицата пред Трето районно полицейско управление, като пред старата му част малката уличка Индже войвода е превърната в частен паркинг на служителите на районното.

 

От снимките ще разберете точно за какво говоря. Знам, че е нарушение и то трябва да бъде санкционирано. Писна ми да излизам на пътното платно, защото колите на тези хора са паркирани броня до броня, а какво да кажат майките, на които им се налага да излизат с децата в ръка на натоварения бул. Тодор Александров, за да преминат на другия тротоар или тези майки с деца в колички.

 

На нас тук в квартала ни омръзна да се съобразяваме с облечените с власт и колкото и да говорим с постоянно висящите господа там все ни се обяснява Вижте сега, аз съм полицай и не може да се разправяш с мен, защото за мен законите не важат.

 

Казвам се Валентин Василев и очаквам да накажете тези, които си въобразяват, че са недосегаеми, а именно тези, които тази вечер бяха пред старата сграда на Районното, за да ми помогнат и не пожелаха да кажат имената. А малко след това, като се обадих в Районното, ми се обясни, че не мога да искам ей така имената и чиновете им като дори той не ми се представи или може би трябва да се задоволим с едно Дежурния съм.

 

С цел контрол за изпълнение на действията на държавните органи желая да получа информация по развитие на случилото се с тези нарушители (административен акт, наказателно постановление, фиш за глоба и т.н.)

 

С уважение към истинските служители на МВР. Колкото и да са те, знам че ги има

 

Автор: Валентин Василев