Здравейте,

 

след като разкопахме пред входовете си, които се намират в ниската част пред Аспаруховския парк, забелязах нещо любопитно. Набързо се качих да взема фотоапарата и нагазих там, където не отдавна имахме бирфест и празненство на квартала. В момента там се намира не малко кално езерце, където животът продължава. Исках да споделя с вас необичайната гледка.

 

Също така ми е интересно, дали като медия не бихте имал интерес да подкрепите една необичайна кампания за възстановяването на живота тук. За по левче да се организира разходка с лодка в езерцето.Колкото хората да си направят по някоя снимка или клипче. Всеки лев е безценен, а и колкото повече хора слязат тук и видят колко страшно беше всичко, толкова повече хората могат да видят колко емоционална е неописуема е цялата ситуация.

 

Тълпи от хора с лопати до сега съм виждал само по строежите. В момента навсякъде виждаме познати и непознати заедно. Кагато не ни стигат лопатите се редуваме, а докато чакаш своя ред споделяш всеобщата трагедия.

 

Пишете ми, ако искате да реализираме идеята. Но нека да е крати срокове, тъй като за сега езерото е в голямата си част чисто, но започва да се заблатява и може да ни сполети епидемия от комари. С уважение към Нова ТВ, Ивайло Йотов