За пореден път ТОТАЛНА БЕЗОТГОВОРНОСТ! Необезопасено и работещо електрическо табло в морската градина във Варна. Може би е най-новата детска атракция?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ПРАВО НА ОТГОВОР от ЕНЕРГО-ПРО:

Макар тази касета да не е собственост на ЕНЕРГО-ПРО и електроразпределителното дружество да няма ангажимент да се грижи за нейното техническо състояние, от съображения за безопасност специалисти на компанията провериха съоръжението. Те установиха, че касетата не функционира, няма кабели, по които тече електрически ток и не съществува заплаха за живота и здравето на минувачите.
 
Очевидно съоръжението е било обект на вандалски прояви – наклонено, разбито и с липсващи врати. ЕНЕРГО-ПРО премести намиращото се до касетата електромерно табло на близка фасада. Въпреки че няма кабели под напрежение, разбитата касета е напълно премахната, за да не създава поводи за притеснения от страна на посетителите в Морската градина във Варна.