Възмутен съм от образователната ни система! Как може в една професионална ТЕХНИЧЕСКА гимназия, да намалят часовете по ПРОФЕСИОНАЛНО ТЕХНИЧЕСКО ОБУЧЕНИЕ и да сложат общообразователни предмети?!?

Вместо да се увеличи ПРОФЕСИОНАЛНАТА подготовка, те я намалят до минимум и очакват учениците да излизат от тези гимназии със специалност... Ами няма как да стане! Випуск 2019 до 2021 ще учат това, което и аз съм учил, а следващият ни випуск в тази гимназия, ще изучава предмети, които не им трябват! МИНИСТЕРСТОВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА, масово се "грижи" за учениците да затъпеят до максимум и да работим докато ни вкарат в гроба! Хора... Вие спите ли?

В ТЕХНИЧЕСКА гимназия да се учи до 10-ти клас музика, изобразително изкуство и куп други простотии, които са се учили до 7-ми клас... За какво ми е музиката и изобразителното изкустово? Професията ми е свързана с КОМПЮТЪРНА ТЕХНИКА, и в тази специалност на дънната платка и в процесора има музика и изобразително ли? На министрите които не са се занимавали с компютри, ще им кажа, че НЯМА МУЗИКА И ИЗОБРАЗИТЕЛНО В ДЪННАТА ПЛАТКА НА ЕДИН КОМПЮТЪР, А ИМА ЧИПОВЕ, ТРАНЗИСТОРИ, КОНДЕНЗАТОРИ, ИНТЕГРАЛНИ СХЕМИ и куп други "джунджурийки", които са важни за тази платка и компютър. Министрите НЕ трябва да са хванати от кол и въже, а трябва да са учители, които са се занимавали с всякакви чуебни предмети! Долу на НЕОБРАЗОВАНИТЕ МИНИСТРИ с КУПЕНИ дипломни работи и дипломи за висше образование!!!