Почивната станция на Министерския съвет се ремонтира в разгара на сезона...

Понякога дългоочакваната почивка на море може да се окаже пълно разочарование. Такъв е случаят с младо семейство от София. Те избират да почиват в станцията на Министерски съвет в Слънчев бряг. Вместо тишина и спокойствие там откриват строителна площадка.


Виляна Павлова от години почива в станцията на Министерски съвет. Това лято идва отново заедно със съпруга си и двете си малки деца. Още първия ден с разочарование разбира, че ваканцията  и няма да е така приятна. Причината - в разгара на сезона част от уличните плочки започват да се подменят.


Според Виляна това, което се случва в почивната база на Министерски съвет, е пълен парадокс. Не може точно една държавна институция да създава подобен дискомфорт на туристите, казва тя.


Нашият екип потърси управителя на почивния дом на Министерски съвет, за да разберем защо е толкова спешен ремонтът по това време на годината.


Надеждата на Вилияна е сега ремонтните дейности да бъдат преустановени. Тя е категорична, че след като е платила 1 300 лева, има право на спокойствие за нея и децата и.


Младото семейство не скри още, че другата година не е изключено тези пари, които са дали сега на държавата, да похарчат в някой от гръцките или турски курорти.