Милен описва баща си като добър човек, но пиел...

 

Шофьорът на автомобила, който се вряза в автобуса е бил безработен, с първа група инвалидност. Профил на мъжа, посегнал на живота си направи собствения му син.

 

Открихме сина на посегналия на живота си Румен Палавров в опожарения от него няколко часа преди катастрофата семеен апартамент.

 

Милен описва баща си като добър човек, но пиел.

 

\"Сръчен човек, разбиращ от всичко, не много емоционален, само, че си ги имаше тези отклонения от време на време\", споделя синът и допълва: \"Нещо му е прещракало изведнъж, затова може би се стигна и защото полицията не си свърши работата навреме до посягането на живота. Подадохме сигнал, дори казахме къде се е запътил и къде е в момента и че е опасен за живота си. Първият път си направиха оглушка и втория път настоявахме, беше пил и казахме, че може да е опасен, дори за живота на някой друг, не знам, не обърнаха внимание може би\"

 

От МВР уточниха, че са реагирали веднага след получаването на сигнала, минути след седем часа.

 

За последно Милен се видял с баща си предния ден. Според него една от възможните причини за смъртта му е трудното финансово положение, в което се намирал. Вчера по обяд посегналия на живота си Румен изтеглил 700 лева с личната си кредитна карта.

 

Семейни скандали също не липсвали.