Убитото момиче е било на 13 години...

Кървава драма в град  Антоново - мъж  уби детето си, простреля жена си и се самоуби. Причините за трагедията все още се изясняват. Основната версия, обаче е задлъжнялост на семейството към кредитни институции.

Екзекуцията започва в ранни зори. Със законно притежавания си пистолет Макаров, около шест без десет  Камен Славов стреля от упор в спящата си дъщеря - 13-годишната Стефка. Детето успява да извика и така привлича вниманието на майка си.

36-годишната Гергана е простреляна в лявата мишница и е настанена болницата в Търговище. В късния следобед тя  разбра, че детето й вече го няма.

Според всички в Антоново. самоубилият се Камен бил изключително спокоен и благ човек. От години работил като охранител на банка и часове преди трагедията нищо в поведението му не подсказвало за кървавата  развръзка. Последен с него говорил зет му Димитър.

Една от основните версии за екзекуцията е финансовата задлъжнялост семейството. Всички разчитали на заплатата на Камен. Майката от няколко месеца била без работа, детето страдало от диабет, а Камен се грижил и за брат си, който от години е инвалид

По непотвърдена информация дълговете на семейството възлизат на  около пет хиляди лева.