NOVATV.BG и PLAY.NOVATV.BG : Най-добра социално ориентирана платформа...

 

Интернет страницата на Нова ТВ спечели наградата за Най-добра социално ориентирана платформа. Призът на Нова беше връчен от K2Web – oрганизацията за онлайн бизнес, маркетинг и реклама.

Сайтът на Нова ТВ си оспорваше първото място с електронните страници на няколко радио станции и телевизии. Според 11-членното жури, novatv.bg и play.novatv.bg успяват да създадат най-добрата социална връзка с хората, които ги посещават в интернет.

„Вие сте успели да изградите една страхотна социална медия, която е активна, иновативна и дава тази информация на потребителите, от която те имат нужда и която прави и тях активни, интересуващи се и знаещи повече", каза Иво Илиев, организатор на наградите на K2Web.

"Всичко, което правим, в крайна сметка цели само да поднася най-горещите новини по най-добрия начин, но да отчита темите, които реално вълнуват хората, да следи винаги това, което е важно за тях, и да бъдем в унисон с това, което е важно и за България", сподели Ани Ангелова, директор „Маркетинг" на Нова ТВ.

Един от основните плюсове на сайта на Нова е обратната връзка с хората, която се оцени високо и от журито.


Подробности вижте във видеото.