Хитовото комедийно шоу се завръща на екран през есента...

Хитовото комедийно шоу „Пълна лудница" се завръща на екран тази есен. Ефирът на Нова ТВ отново ще стане арена на култовите образи Ники Пънчев, Венета Знайкова, Грабовски, Николай Знойнов, скечове като Митницата на Спарта и още много други, добре познати и популярни от стария и обичан от зрителите формат на шоуто, защото „Пълна лудница" се възражда именно в телевизията, в чийто ефир стартира за първи път.

 

Зрителите ще се забавляват с пародии на най-популярните БГ сериали, телевизионни предавания и новинарски емисии, както и още една от запазените марки на шоуто – пародии на музикални клипове. Жоро Бекъма, Мама Божка, Марчето, Карфиол Петров и компания, също няма да липсват на почитателите си, защото ще продължат да бъдат част от наистина „пълната лудница".


За да припомни на феновете „Хвани Богат", „Зловещо", „На шкембе" и много други, от 12-ти юли телевизията започва излъчването на десет от най-добрите издания на „Пълна лудница", която стартира през 2009 г. по Нова ТВ.


Продуцентите от „Глобал вижън" подготвят и още много други промени в шоуто. Част от тях ще разкрият Джуди и Маги Халваджиян, които ще гостуват в предаването „На кафе" в понеделник, 2 юли.

 

Подробности вижте във видеото.