Актьорът разкри най-големите си драми в живота – губи първото си дете, отглежда сина си сам...

Сашо Дойнов разкри кои са най-големите драми в живота му в \"На кафе\" пред Гала. Тази сутрин актьорът разказа за първи път как е преживял загубата на баща си, когато е бил едва на 12 години. При спомена за него Дойнов не успя да скрие вълнението и се просълзи. \"Минали са повече от 40 години, но не минава и ден, без да си спомня за татко\", сподели той.

Звездата от над 40 игрални филма за първи път разкри и друга голяма драма в живота си – загубата на първото си дете. Момиченцето умира от порок на сърцето на едва 3-месечна възраст. Загубата не успява да сплоти актьора и жена му и двамата се разделят.

От втория си брак Дойнов има син – Станислав, когото той отглежда сам. Детето е само на 8 години, когато родителите му се разделят. Сашо взема решение синът му да дойде при него в София, вместо да остане с майка си в Димитровград.

По думите му тогава провинциалният град е бил мръсно място за живеене, неподходящо за деца. \"Никога не съм го бил. Стана свястно дете\", призна Дойнов.

Станислав избира професията на баща си и в момента играе на сцената на театъра в Кърджали. Той се появи в студиото за огромна изненада на баща си, който му беше забранил да идва в София в деня, когато има премиера.

Станислав сподели, че двамата са изключително близки: \"Когато съм имал проблем, той може и да е на другия край на България, но пали колата и след 3 часа е при мен\", похвали баща си младежът.

Гала не пусна Дойнов да си тръгне, преди да отправи към него предизвикателство, свързано с младостта му. Преди да се отдаде на театъра, Сашо Дойнов е бил 10 години състезател по борба.

В студиото, по спортно трико, влетя тв водещият Иван Христов, който се впусна в неравна схватка с актьора. Дойнов обаче показа, че не е забравил как се тръшка противник и победи Иван за по-малко от 3 секунди.

 

Какво още се случи в \"На кафе\" - вижте ТУК.