\"Не знам кой е казал тази лъжа, но ще разбера\"...

Наскоро вестници гръмнаха с новината, че съпругата на певеца Веселин Маринов му е изневерила с Христо Стоичков.

 

\"Откакто съм с Веселин Маринов никога не съм му изневерявала – ние сме двете половинки на едно цяло. Който ме познава, не би повярвал на нищо от това, което се пише\", заяви в \"Карбовски: Директно\" половинката на певеца Цветанка Маринова.

 

\"Не знам кой е казал тази лъжа, но ще разбера\", допълни тя.

 

\"Развод по документи няма. Първо трябва да се срещнем и да поговорим. Факт е обаче, че не живеем заедно заради едно недоразумение, което за мен е необяснимо. Моят съпруг е убеден, че е предаден. Аз твърдо казвам, че не съм предател и ако бяхме поговорили, щяха да станат ясни много неща, а не това, което се твърди по вестниците\", каза още Цветанка Маринова.

 

\"Чувствам се зле - колкото той се чувства обиден и излъган, толкова и аз се чувствам така. В момента съм объркана и не знам дали искам да сме заедно. Да напишеш писмо чрез секретарката си и тя да ти е най-близкият човек, за какво семейство говорим\", разочарована е съпругата на певеца.

 

Тя все пак би искала да продължи брака си с Веселин Маринов, но след като се изяснят отношенията им. Сподели, че все още го обича много. На въпрос дали е правила аборт, Цветанка Маринова не пожела да отговори и заяви, че това е лична тема.