Вълнения и емоции заляха над 300 души, които разкриха таланта си пред съдиите и публиката

Трети ден на кастинги в шоуто, което ражда звезди – X Factor. Вълнения и емоции заляха над 300 души, които разкриха таланта си пред съдиите и публиката в очакване на желаното „ДА”! Ето и малка част от бъдещите звезди.


„Рапърите по принцип не могат да пеят, но ако на някого толкова му се пее, ще отиде на педагог и ще се научи”, твърди Макс Рапър.


„От X Factor 2014-та може да очаквате много различни участници, много вълнуващи моменти и някои изненади, които дори нас разтъсиха”, обясни Саня Армутлиева от журито.


„Аз съм Никола, аз съм добровелец от Италия и не разбирам български, говоря малко-малко български”, представи се италианецът Никола.


„Живях в Банкок три години, завърших магистратура там, бизнес магистатура. Брат ми се обади преди една седмица и ми каза: „Идвай веднага за X Factor”, разказва Виктор, друг участник в кастингите на музикалното шоу.


„Изключително приятно съм изненадан от това, което чухме и видяхме до този момент. Ако нещата продължат по начина, по който започнаха, се очертава един много интересен сезон”, зарича се Заки от журито на шоуто.


„Искам да срещна някой много талантлив, безпардонно талантлив. Някой, който излизайки на сцената и запяване на първата си фраза, да помества всички около себе си и всички да се взривяват от емоция”, казва Любо от журито на X Factor.


Повече по темата гледайте във видеото.