"Лудогорец" стана за пореден път футболен шампион на страната

 

"Лудогорец" стана за пореден път футболен шампион на страната. С пищни тържества клубът откри и новата трибуна на стадиона си в Разград. 

 

След мача обаче собственикът на тима Кирил Домусчиев избухна след журналистически въпрос и нарече телевизионен репортер "олигофрен".

 

По-късно Домусчиев поднесе своите извинения на репортера. В официално писмо, изпратено до медиите, той написа: 

 

"Поднасям своите най-искрени извинения за обидната реплика, която отправих към репортера след края на мача с Локо (Сф), в който Лудогорец спечели четвъртата си шампионска титла. Реакцията ми бе плод на емоция, тъй като употребените думи не присъстват в моя речник. Това беше реакция вследствие на обидния въпрос от страна на репортера. Аз го възприех като опит да се омаловажат усилията ни по организацията на този празник и да се обидят привържениците на отбора. Тези, които за пореден доказаха своята любов към Лудогорец и напълниха стадиона. През последните месеци ръководството на Клуба и спортно-техническия щаб положихме неимоверни усилия да защитим шампионската титла и да построим едно уникално спортно съоръжение , което е подарък за всички любители на футбола... Ние ценим труда на журналистите и аз обещавам, че когато приключи напълно строежа на "Лудогорец Арена" репортерите ще имат възможно най-добрите условия, за да изпълняват задълженията си. Първата стъпка беше направена с новата микс зона и конферентна зала в трибуна "Моци", където сме се постарали да създадем комфорт за репортерите".

 

Защо се стигна до обидните думи - разберете във видеото.