TUS изрази в социалните мрежи позицията си, след като песента му "Българките" взриви гръцката и българската общественост

След като песента „Българките” взриви гръцката и българска общественост, гръцкият рапър TUS реши да изрази в социалните мрежи позицията си. 

Според TUS единствената причина, поради която прави това видео, е че песента „Българки”, придоби голяма популярност.

По темата

„Излъчиха я по новинарските емисии на големите телевизии, но я показаха и в България. Там, обаче представиха съдържанието ѝ като расизъм, а не сексизъм. Затова, бих искал да кажа истината, а именно, че ние харесваме съседните държави, не сме расисти - нито аз, нито моят екип, нито музиката, която представям. Край.

Що се отнася до трафика на хора, бих искал да кажа, че това е нещо, за което всички знаем, че се случва, но го пренебрегваме. Ако ви е възмутило, че един човек се появи и го каза, това е ваш проблем, не мой.

Ако мислите, че ще се спрем след медийната война, която ни водите, правите голяма грешка. На 25 август ще излезе новият ми диск, който ще е много по-лош и с много по-лоши думи като оръжия, наркотици, проституция", са думите на рапъра.

Информация: Бойка Атанасова