Христо Радев остава под домашен арест заради сигнал за блудство с ученичка

Училищният директор, обвинен в блудство с малолетна ученичка, остава под домашен арест. Ако вината на Христо Радев бъде доказана, той може да бъде осъден на затвор от 2 до 8 години.

На излизане от съдебната зала 58-годишният мъж разказа своята истина за случилото се. Твърди, че е станал жертва на вендета на три ромски семейства, уличавани от него в кражби. Сред тях е и фамилията на момичето, подало сигнала за блудство.

Ученичката, обвинила директор в блудство: Сама записах случката (ВИДЕО)

В съда обаче стана ясно, че свидетели са потвърдили версията на 14-годишната девойка. Тя направила и запис. Но не видео, а аудио. В него ясно се чува как девойката моли директора да спре да я целува. Не се оплакала обаче на никого в училището.

Арестуваха директор на училище за блудство със седмокласничка (ВИДЕО)

От тази сутрин училището в Ново Паничарево е с временно назначен директор. А преподавателите не вярват в обвиненията срещу Радев. В учебното заведение влизат психолози, които ще работят както с децата, така и с учителите.

Прокуратурата обяви, че се разпитват още три момичета, за които има съмнения ,че в продължение на година също били потърпевши от действията на директора.

Репортер: Цеца Алексова

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.