Родителите на жертвата казват, че преди дни тя подала жалба за тормоз срещу партньора си

Младата жена, убита в жилището си в столичния квартал „Надежда”, била „свита, притеснена и потисната” в присъствието на партньора си Викторио Александров, който е и вероятният извършител. Това каза в ефира на „Здравей, България” близкият приятел на жертвата Ивайло Радев.

Двойно убийство - на майка и бебе, разтърси България (ОБЗОР)

След като застрелял 23-годишната Дарина, половинката и баща на детето й прострелял смъртоносно и дъщеричката им – на 1 годинка. Трагедията се разигра около седмица, след като двойката се разделила и Викторио се изнесъл от семейното жилище. Вътрешният министър Младен Маринов каза, че мъжът подал жалба в полицията за налаган му психологически тормоз от страна на Дарина. Нейните родители пък споделили пред приятели, че Дарина е тази, която се е оплакала.

САМО ПО NOVA: Охранителна камера показва бягството на мъжа с детето (ВИДЕО)

По думите на родителите й тя се е страхувала да спи сама през последните няколко нощи. Майка й и баща й настоявали да отиде при тях, но тя ги уверила, че е добре и ще се пази, разказа семейният приятел Ивайло Радев.

ПРЕД NOVA: Говори шофьорът, возил убиеца от "Надежда" (ВИДЕО)

Според него извършителят на буталното престъпление „не трябва да излиза от затвора, така като Дари и дъщеричката й няма да излязат от гроба”.

На Александров са повдигнати три обвинения - за убийството на Дарина, за убийството на малката Никол и за принуда, осъществена с оръжие, спрямо таксиметров шофьор.

Целия разговор с Радев гледайте във видеото по-долу.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.