NOVA с кампания в подкрепа на дарителството по време на извънредното положение

Във Facebook страницата си собственикът на NOVA Кирил Домусчиев написа,  че първите 100 опаковки с медикамента хлорохинов фосфат са осигурени и изпратени на Националния оперативен щаб. Те ще стигнат за лечението на около 250 - 300 пациенти.

„Получихме дарение от г-н Домусчиев – 100 опаковки по 100 таблетки оригинален препарат”, каза ген.-майор Мутафчийски. Той поясни, че лекарството вече е получено от щаба и може да бъде използвано.

NOVA с кампания в подкрепа на дарителството по време на извънредното положение

„Собственикът на “Софиямед” д-р Михаил Тиков също дари днес 5000 теста за коронавирус, които да се ползват безплатно от външни пациенти на болниците в групата на “Булфарма” в цялата страна. Д-р Тиков дари и 5 апарата за обдишване на министерство на здравеопазването, всичко на стойност 134 000 лв.

Кирил Домусчиев дари важно лекарство за 300 заразени с коронавирус

В същото време от Александровска болница се похвалиха и благодариха за това, че само за ден дарители събраха необходимата сума за закупуването на допълнителните обдишващи апарати, след като вчера лечебното заведение помоли за помощ.

Във време на изпитания - да бъдем отговорни. Заедно!

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП