Облечена в бял костюм, актрисата вдигна високо над главата си почетната награда и приветства "общността на разказвачи на истории"

По време на церемонията по връчване на наградите "Златен глобус", с приз за цялостно творчество „Сесил Б. Демил“ бе удостоена актрисата Джейн Фонда. Звездата използва трибуната, за да говори по важни теми и да призове за повече разнобразие в холивуд.  

Тина Фей и Ейми Полър обявиха награждаването на Джейн Фонда с наградата "Златен глобус" за цялостно творчество. Фей, която играе с Фонда във филма "Ето тук те оставям" от 2014 г., я определи като кинозвезда, която е "открита, щедра" и работи упорито. 

Джейн Фонда със "Златен Глобус" за принос към киноиндустрията

Облечена в бял костюм, актрисата вдигна високо над главата си почетната награда и приветства "общността на разказвачи на истории" за жизненоважната им роля в тези трудни времена.  

„Историите ни позволяват да сме съпричастни, да признаем, че въпреки различията си, всички ние сме хора, общност! И в бурни времена, белязани от кризи като настоящите, разказването на истории винаги е било важно, така че не спирайте!", заяви звездата.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
 
Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.