Неговият знак е разположен до звездата на покойния Роджър Мур, изиграл Бонд в седем филма

Даниъл Крейг е 2704-ият актьор със звезда на алеята на булевард "Холивуд". Любимият супершпионин на Великобритания остави своя отпечатък в Холивуд - Даниел Крейг, изиграл легендарния Джеймс Бонд, получи звезда на Алеята на славата.

Това се случи броени дни преди новият филм от поредицата за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" да излезе на екран в Съединените щати. Продукцията е петата и последна, в която Крейг се превъплъщава в образа на британския таен агент 007. Неговият знак е разположен до звездата на покойния Роджър Мур, изиграл Бонд в седем филма в периода 1973 г.-1985 г.

Изложба с постери и български звезди на премиерата на "Джеймс Бонд" у нас

"Благодаря ви от цялото си сърце. Без вас това никога нямаше се случи. Не съм предполагал, че ще кажа това, но да знаете, че е абсолютна чест да имаш звезда в Холивуд. И ако щастието се измерва в това с кого си тук, то фактът, че съм заобиколен от всички тези легенди, ме прави много, наистина много щастлив човек", заяви актьорът.

Две кралски семейства на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд (ВИДЕО)

Продуцентите на поредицата Барбара Броколи и Майкъл Уилсън също участваха в церемонията заедно с актьора Рами Малек, който е в ролята на злодея Сафин в "Смъртта може да почака".

Даниел, който е на 53 години, догодина излиза на сцената на Бродуей в образа на Макбет.

Заснемат повторно сцени от новия филм за Джеймс Бонд

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.