Специални гости на събитието бяха Влади Въргала, Васил Петров и Орлин Павлов

Вчера в София се състоя първата официална прожекция за България на дългоочаквания 25-ти филм от иконичната поредица за Джеймс Бонд – "Смъртта може да почака". Събитието беше белязано от тематична изложба и коктейл, а специален гост беше Негово превъзходителство Роб Диксън, посланик на Великобритания у нас, който поздрави присъстващите зрители и заедно с тях сподели вълнението от първата среща с новия филм за агент 007.

"Смъртта може да почака" излиза по родните киноекрани на първи октомври и вълнението сред феновете е голямо.

В това може да се убедите докато разглеждате изложбата с постери посветена на култовия агент 007, която беше открита минути преди ексклузивната прожекция на последната част от поредицата. Специални гости на събитието бяха Влади Въргала, Васил Петров и Орлин Павлов.

Ден по-рано със списък с гости, съставен от носители на "Оскар" и членове на британското кралско семейство, филмът за Джеймс Бонд „Смъртта може да почака“ най-накрая проведе забавената си световна премиера в Лондон на най-известния червен килим в града - пред концертната зала "Роял Албърт Хол".

Две кралски семейства на премиерата на новия филм за Джеймс Бонд (ВИДЕО)

На премиерата присъстваха също тийн сензацията Били Айлиш и брат й Финиъс. Двамата са автори на тематичното парче към филма "Смъртта може да почака", което Айлиш изпълнява. По червения килим очаквано преминаха и престолонаследникът принц Чарлз, придружен от съпругата си, херцогинята на Корнуол Камила,както и синът му Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин.