Момиче твърди, че е ударено в лицето от Боян Расате, той отказа коментар

Група мъже нахлуха в офис на ЛГБТИ организация. Хората, които са били в сградата, твърдят, че целият им офис е изпочупен. Едно момиче е било ударено в лицето. То твърди, че е било нападнато от Боян Расате. Той отказа коментар, но не отрече категорично случилото се.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

"Група от няколко души нахълтаха в офиса и просто започнаха да удрят и да блъскат всичко. Мен ме удариха в лицето. Познаваме хората, този, който ме удари, е Боян Расате. Него го разпознах със сигурност. Техника, вътрешни врати, всичко е счупено или разхвърляно", разказва Глория, която твърди, че е нападната. Тя е дала показания в полицията, ще посети и болница за преглед.

 

„Малко след началото на събитието, дойде привидно нов гост, който почука на вратата, момиче. Тя казва, че е за събитието. Моите колеги и отварят, след което около 10-12 души нахлуват, изблъскват и удрят едно от момичетата”, разказва Мануела Попова, комуникационен мениджър на фондация "Билитис".

 

 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.