Извършителите са задържани и часове по-късно пуснати

Побой над общински служител в Разлог. Мъжът посетил квартал „Нов път” във вторник служебно, но си тръгнал пребит. Извършителите са задържани и часове по-късно - освободени.   

По обяд във вторник Методи Колев получава сигнал, че неизвестни режат незаконно дървесина и отива на проверка. За доказателство решил да заснеме нарушението с телефона си.

„След направената снимка, този, който режеше дърва, скочи и започна да ме дърпа. Към него се присъедини втори. Опитваха се да ме бутнат на земята, за да падна. Аз се пазех, не исках да падна, за да не стане по-лошо. След което трети, който беше инвалид с една ръка, беше взел дърво и започна да ме налага по главата”, разказа Колев.

Мъж се нахвърли с юмруци върху 13-годишно момиче

Непознатите го повалили за секунди, а след това ударите продължили. „Аз просто не можех да се пазя от всичките. С едната ръка държах единия, който се опитваше да ме бутне, с другата се пазех, за да не ме ударят с дървото по главата. След това паднах, поритаха ме малко и се разотидоха”, казва той.

Колев е в болница с комоцио. В квартал „Изток” са категорични, че съкварталците им са невинни, а агресията дошла от общинския служител. Той е категоричен, че ще съди побойниците си.

Посред нощ: Нападнаха семейство в Асеновград

От полицията съобщиха, че след нападението са задържани двама мъже от „Изток”. Впоследствие обаче те били освободени. В ареста сега е само мъжът, когото Колев обвинява, че го е нападнал с дърво.

Повече по темата гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.