Певицата написала текста на новата си песен, вдъхновена от приятеля си Ян

Теди Кацарова – с нова песен и клип към нея. Сингълът се казва „Един за друг”. Текста на парчето е написала самата Теди, вдъхновена от своята половинка Ян. Клипът пък е с кадри от сватба на млада двойка. Певицата сподели, че според нея сватбата не е толкова момент на младоженците, колкото на близките.

Сръбската звезда Кеба: Нямам формула за успех (ВИДЕО)

Тя не скри, че се радва за успехите на хората около нея, особено за тези на мъжа й. „Когато той е успешен, аз знам, че и аз съм успешна”, каза Теди Кацарова. По думите й много от предишните й връзки са се проваляли точно заради ревността към нейните успехи. Сега, казва Теди, Ян и семейството му са най-големите й фенове. Певицата сподели, че точно когато си е казала, че повече няма да търси подходящия мъж до себе си, нещата са се получили от само себе си. Според нея не трябва да правим нищо на всяка цена.

Етиен Леви подготвя музикална изненада за феновете си

„Не обичам намръщени жени. За мен една жена е красива, когато е усмихната. Не знам каква е тази мода сега – всички гледат лошо”. Това сподели певицата, допълвайки, че никога не излиза от вкъщи, без да е половина усилия за външния си вид, независимо в какво състояние на духа се намира.

Повече вижте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.