Според него основен опонент на ДБ е ГЕРБ

Служебният кабинет играе игра, за да задържи русофилския електорат. От руската тръба газ не тече, а само корупция. Това коментира за "Твоят ден" Стоян Михалев от "Демократична България".

Според него основен опонент е ГЕРБ. "Искаме модернизация на страната и България на бъдещето. Практиките на ГЕРБ са несъвместими с нашия модел. Ние сме едно голямо европейско семейство, което се подкрепя. Ако не бяхме в ЕС сега, нямаше да имаме никакъв вариант да се защитим енергийно или икономически. Организираната престъпност щеше да си ходи по улиците спокойно. Лидер на организираната престъпност беше премиер заради европейските средства", заяви той. 

"Демократична България" обяви водачите на листите си

По думите му саботажът на правилата води до стопиране на евросредства. "ЕС ще отпуска средства срещу реформи. "Основна тема е депутинизацията на България. Когато започнах да задавам въпроси, бях предупреден, че ще бъда подведен под отговорност по Закона за класифицираната информация. Шефовете на служби бяха защитавани от депутати от ГЕРБ", разкри Михалев. 

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.