Вижте какво разказаха те пред Стаси Кара

В предаването на „На кафе“ Стаси Кара продължава да ни среща с актьорите от сериала „Домът на дракона“. В днешното предаване тя представя Стив Тусан, Ив Бест и Греъм Мактавиш.

ЕКСКЛУЗИВНО: Зад кулисите на „Домът на дракона“ с Мат Смит и Пади Консидайн (ВИДЕО)

Познаваме Тусан като хвърлящия ножове майстор в „Принцът на Персия“. В „Домът на дракона“ обаче го виждаме в ролята на лорд Корлис Веларион. Той е един от малкото, които е в хармоничен брак с любов, независимо от другите му амбиции. Съпругата му е принцеса Ренис Таргариен. В нейната роля е британката Ив Бест, която познаваме от сериала „Сестра Джаки“.

„Те двамата имат много хубава връзка. Карат се много, но имат и прекрасен интимен живот. Той наистина я обича и са страхотен екип“, казва Бест.

ОБРАТНО В СВЕТА НА „ИГРА НА ТРОНОВЕ": Предисторията излиза на екран през август

„Един от първите въпроси, които зададохме на създателите докато репетирахме, беше дали това е политическа схема или е заради любов. Те бяха много убедени, че е истинска любов и това ме направи истински щастлив“, добави Стив Тусан.

Греъм Мактавиш пък играе ролята на сър Харолд Уестърлинг – рицар, който е готов да помогне и брани тези, на които служи.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.