Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Иво Аръков и Елена Атанасова ще бъдат на крачка пред останалите

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки вода“ този понеделник. След страхотния музикален спектакъл стана ясно, че за първи път в историята на шоуто всички участници ще се включат във финалната битка за титлата „Най-добър имитатор“. Предимство с по две точки ще имат първите петима в класирането - Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Иво Аръков и Елена Атанасова. Осемте звездни участници ще излязат за последно на сцената на най-доброто шоу за имитации на 13-и май в зала „Арена София“ пред повече от 10 000 души и ще се борят за любовта на зрителите, които ще определят големия победител.  

Победата в полуфинала успя да грабне Панайот Панайотов, който категорично плени зрители, жури, участници и ментори. Певецът разтърси сцената и вдигна публиката на крака в образа на рок динозавъра и вокалист на The Rolling Stones – Мик Джагър. „Брилянтна имитация. Гласът, енергията, всяко движение. Поздравления“, впечатлена бе Хилда Казасян. 

ГАЛЕРИЯ: "Като две капки вода" - сезон 12 на 29 април

Вечерта откри петкратният победител и водач в класирането – Владимир Зомбори. Актьорът влезе в ролята на световноизвестния Джордж Майкъл и изпя вечния му хит „Freedom”. „Владо е изключителен хамелеон и успява да хване характера на всеки изпълнител, както в пеенето, така и в присъствието“, каза Любо Киров. В черно-бяла постановка се впусна Елена Атанасова, която облече роклята на емблемата на френската музика Едит Пиаф. „За мен Елена тази вечер скочи много високо с това изпълнение“, категоричен бе Любо Киров. Наско от Б.Т.Р. и тази седмица имаше честта да представи песен пред оригиналния й изпълнител. Той излезе на сцената като обичаната Йорданка Христова и отправи послание към всички с песента „Ще продължавам да пея“. „Ти ме удиви, много добре си се справил. Много ти благодаря“, впечатлена бе самата Йорданка Христова. Християна Лоизу слезе от асансьора като дивата и ексцентрична Бритни Спиърс. „Днес ме изненада много. Това беше най-органичният ти образ досега“, сподели Хилда Казасян за изпълнението й на „Oops, I Did It Again“.

Световната звезда Ал Бано предизвика истински фурор в „Като две капки вода“

Джулиана Гани се превърна в секссимвола Дуа Липа и изпя песента от филма „Барби“, превърнала се в истински хит миналото лято „Dance The Night”. „Представихте се много добре. Аз съм възхитен за пореден път“, каза Веселин Маринов. Мария се превъплъти в австралийската дива Кайли Миноуг с един от най-известните й сингли – “Slow”. „Беше точно като в клипа“, сподели Хилда Казасян. Иво Аръков успя да развълнува всички с последното изпълнение за вечерта. Той излезе под прожекторите като легендата на българската музика Васил Найденов и зарази всички с добро настроение със „Сигурно“. „Чудесна актьорска игра“, коментира Любо Киров.

Големият финал на „Като две капки вода“ е на 13-и май в зала „Арена София“. Зрителите ще могат да проследят единственото по рода си шоу от 20:00 ч. в ефира на NOVA. За титлата „Най-добър имитатор“ финалистите избраха сами своите образи. Владимир Зомбори ще бъде Фреди Меркюри, Наско ще е хеви метал иконата Брус Дикинсън от Iron Maiden, Мария ще изпълни песен на сръбската звезда Цеца Величкович, Християна ще влезе в ролята на Валя Балканска, Иво Аръков ще излезе като вокалиста на Imagine Dragons Дан Рейнолдс, Джулиана ще опита да се доближи максимално до Ейми Уайнхаус, Елена избра да се превъплъти в Елица и Стунджи, а Панайот Панайотов ще се потопи във филма „Хубава жена“ с едноименната песен на Рой Орбисън.

Не пропускайте грандиозния финал на сезон 12 на „Като две капки вода“ на 13 май от 20:00 ч. по NOVA!

 

Веселин Маринов: Не познавам друго предаване, което да се гледа с такъв интерес, както „Капките“

 

Наско от Б.Т.Р.: Беше страхотно Ал Бано да пее с мен на сцената на „Като две капки вода“

 

Християна Лоизу: По време на лайв в „Като две капки вода“ бебето постоянно рита

 

Джулиана Гани: Благодарение на „Като две капки вода“ потиснах суетата си

 

 

 

 

 

 

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.