Коко осъществява сделката на живота си тази вечер от 22.00 ч. по Нова

Все по-сложни стават взаимоотношенията между приятелите в  „София – Ден и Нощ”. В епизода тази вечер случилото се между Светльо, Дани и Рая може да доведе до непредвидими последици.

Рая не е доволна от постъпката на фотографа и го упреква за ревността на Светльо. Хореографката търси съвет от и съпричастност от Галя, за да излезе от сложната ситуация. Светльо ще изненада своята любима, взимайки решение, което ще промени ситуацията в студиото му. Дани също се опитва да сдобри Рая със Светльо, макар че самият той не е сигурен дали още не е влюбен в нея и дали трябва да се меси в техните отношения.  За разлика от него, Симона е убедена, че е влюбена в красивия фотограф и е решена да си го върне на всяка цена, макар че Дани показва, че между тях не може и не трябва да има нищо. Проблеми очакват Симона и в работата ѝ. Боби и бившата му съпруга Марина ще посетят дъщеря си в заведението, където работи. Двамата обаче няма да останат очаровани от видяното.  

Коко цяла нощ се е старал да направи бижутата, които му трябват за сделката. Сабина го намира сутринта заспал на масата в трапезарията и решава да му помогне да ги довърши, за да може да си спази сроковете. Но дали съдбата не им е подготвила и други изненади? Отговорите на тези въпроси ще научим тази вечер в епизода на „София – Ден и Нощ” от 22.00 ч. по Нова.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на „София  – Ден и Нощ” можете да гледате и в NovaPlay.