Над 1,8 милиона зрители станаха част от бляскавия спектакъл в събота вечер

Вторият сезон на най-мистериозното шоу в българския ефир – “Маскираният певец“ завладя ефира на NOVA със заплетени улики, изкусни изпълнения и нови 14 популярни личности скрити зад впечатляващи костюми. Поредната телевизионна премиера в един от най-амбициозните телевизионни сезони на NOVA приключи с изключителни резултати.

Според данните на Гарб Аудиенс Межърмент над 1,8 млн. български зрители споделиха магията на първия спектакъл от втория сезон на „Маскираният певец“. Липсата на звук в първите минути на предаването не разколеба феновете да останат пред телевизионния екран с любимото си музикалното шоу. 30.8% от българските зрители в активна възраст (18-49) избраха да прекарат съботната вечер пред екраните с тайнствените улики и оригиналните изпълнения на всяка от четиринадесетте маски, а предимството в аудиторния дял на NOVA спрямо конкурентната телевизия е 20%.

Новият тандем водещи Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро се погрижи за доброто настроение на публиката с майсторска комедия, а задачата на звездния панел в първата вечер се оказа повече от сложна. На помощ се притече гост-детективът Михаела Маринова, станала победител в първия сезон на „Маскираният певец“. Зрителите от своя страна също бяха повече от заинтригувани от мистериозните образи и направиха стотици предположения за самоличността на звездите под маските в социалните мрежи.

Следващата седмица Булката, Баба Яга, Мозъкът, Палячи, Змията, Златният, Книгата, Очите, Бебето, Плашилото, Ангелът, Светлината, Хищницата и Макаронът ще бъдат разделени в два отбора. Между кои образи ще бъде първият двубой и коя ще първата разкрита маска, не пропускайте да разберете в събота, 19 септември, от 20:00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.