Ето къде почиват звездите ни това лято

Лятото дойде и родните звезди, въпреки ангажиментите си, успяха да отскочат до Черноморието или пък до някоя екзотична дестинация. И разбира се, споделиха снимки от своята почивка в социалните мрежи, пише "Дарик нюз".

Алисия Лятото за Алисия започна още през март. Тогава тя посети остров Мавриций и демонстрира впечатляващо спортно тяло. Преди дни пък певицата се похвали с кадри от гръцкия остров Миконос, където събира тен не от бреговете на морето, а от яхта вътре в него.

С любимите ми аксесоари на @blondmix_bg да бъдеш неустоима като русалка май се оказва възможно... 😊😉 www.blondmix.bg

A post shared by ALISIA (@alisiaofficial_) on Jun 5, 2019 at 6:59am PDT

Николета Лозанова Едва ли има родна знаменитост, която да пътува повече от известната плеймейтка. В средата на април Николета и дъщеря и Никол се отдадоха на морски отдих на Малдивите. Последва почивка в Дубай, където беше в компанията на бившия си съпруг Валери Божинов, както и неговата настояща половинка сръбкинята Биляна Дол.

Как да изберем най-подходящият кредит за море?

Sun-kissed #🇹🇷

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) on Jun 19, 2019 at 1:05pm PDT

Златка Райкова и Благой Георгиев Двамата, откакто са заедно като двойка, не се разделят. Златка и Благой откриха сезона още през април и то в любимия на родния хайлайф Дубай. Следващата им морска почивка пък беше в съседна Гърция, където двамата публично обявиха, че съвсем скоро ще се сдобият с наследник.

My love❤️ @zlatka_raykova

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official) on Jun 16, 2019 at 11:43am PDT

Алекс и Влади Двете не отидоха на традиционната морска почивка, но Венеция си е на море, нали така? Именно там Влади каза "да" на любимия Стефан. Двете публикуваха и страхотна снимка от морето край Слънчев бряг, но там двете са били по работа, така че май не се брои. 

Три температурни рекорда по Северното Черноморие

@bounceclub бяхте уникални! Следваща спирка в Пловдив - парк Лаута 🔜 на 20.06 CCTVHET 💖The Voice Happy Energy Tour #cctvhet19 #summer2019 #sunnybeachstyle🚣 #hm #twins #sisterpower #rapaholicstudio #lovemylife #happy #travel #work

A post shared by Alexia 💕 Alex & Vladi Official (@awexi) on Jun 15, 2019 at 3:13am PDT

Джулиана Гани Силиконовото изкушение има доста натоварено и работно лято, но все пак успя да събере слънчеви лъчи и то не къде да е, а на остров Бали. Дестинация за следващото бягство между работните ангажименти беше Слънчев бряг.

☀️🔥🍒🍇🍉🌊

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on Jun 21, 2019 at 8:04am PDT

Информация: dariknews.bg

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.