Здравейте, предполагам за вас това не е новина, но за нас жителите на Стария град е безкрайно неприятно. От два дни нашия "добър" кмет по своя преценка постави табели, с които на практика затвори стария град за нас - живущите там.


Ние, които имаме коли не може да паркираме пред дома си нито никаде на територията на стария град, защото с поствянето на табелите кмета напрактика забраняма паркирането и престоя на автомобили на територията на стария град и ако нямаш гараж, оставяйки автомобила си на тепето рискуваме да отнесем тлъста глоба за неправилно паркиране (което според мен е целта на кмета). И това, ако не е абсуд...


Още по-абсурдно е, че си платихме за пропуск до края на годината, а на практика не го използвам, защото паркирането на територията на стария град е забранено. Не знам чие хрумване е това, но е крайно абсурдно и доказва за пореден път, че живеем в страната на абсурда.


Не знам чие хрумване е това, но се надяжам да обърнете внимание на написаното от мен и да се ангажирате да проверите казаното от мен и да помогнете на мен и всички живущи потърпевши на територията на Стария град в Пловдив.