Здравейте, казвам се д-р Кирил Пенчев и съм лекар със специалност „Анестезиология и интензивно лечение”. Обръщам се към Вас с молба за помощ. От 27.04.2021 г. е започнат ремонт на тротоарната настилка на четните номера на улица „Тимок” в София в участъка между улица „Г.С. Раковски” и ул. „Дунав” /около 400-500 м/. Ремонтът започна без предварително уведомление, без информационна табела за фирма изпълнител, срокове и т.н.

До този момент /15 дни/ са направени около 5-10 м настилка. Всичко останало е разкопано, измъкнати са бордюрите и са оставени дълбоки необезопасени дупки. Блокирани и недостъпни за ползване са повече 15 гаража. На ул. „Тимок” 24 е блокиран гараж на частна линейка, която транспортира пациенти на хемодиализа.

Аз работя в COVID-реанимация в болница на „Цариградско шосе” и не мога да отида на работа. Да не говорим, че изпочупиха отводнителни канали на кооперациите и гаражите. След подаване на сигнали към Контактен център на Столична община и инспекторат последва отмъщение от фирмата, като изкопаха още по дълбока дупка пред гаражите ни.