Вицепремиерът потвърди, че не се е чувствал неудобно от проверките на НАП, а обиден от манипулациите в публичното пространство.

"Правим всичко възможно, за да овладеем футболното хулиганство", заяви Цветанов относно мерките, които ще бъдат предприети, за да се справи държавата с футболното хулиганство.

Според Цветан Цветанов трябва да има повече работа с футболните клубове, както и да има диалог между ръководителите на фен клубовете и привържениците им.

"Два са придобити - един е придобит по банков път с кредит за 30 години, а другият е платен в брой. Един ще бъде продаден, а останалите два се обитават от родителите на жена ми и от майка ми. В тази посока няма нещо, което да ме притеснява", заяви Цветанов относно проверката на НАП на доходите му.

Вицепремиерът потвърди, че не се е чувствал неудобно, а обиден от манипулациите в публичното пространство.

"Технически като параметри страната ни ще бъде готова за влизане в Шенген", заяви Цветанов пред зрителите на "Здравей, България".

Няма конфликт в това да бъда министър и шеф на предизборния щаб, това коментира в студиото на "Здравей, България" преди минути вицепремиерът Цветан Цветанов. Според него ръководителят на щаба има чисто организационни функции.