Покрай работата си Таня среща голямата си любов Мишо Бургуджиев, от когото има син – Росен.

Таня Боева - една от най-любимите поп фолк изпълнителки, сподели на Гала, че празнува 8-ми март  и не смята, че мъжете са отговорни за доброто ни настроение на този ден.

Певицата все още не знае как ще празнува днешния празник с любимия си Мишо Бургуджиев, тъй като има участие, но признава, че за нея това не е работа, а удоволствие и е убедена, че ще  изкара добре.

В студиото на "На кафе" Таня Боева сподели, че й предстои пътуване до Съединените американски щати. Певицата ще пътува заедно със съпруга си, за да се откъсне от атмосферата тук.

"Тази година възнамерявам да направя там най-много 1-2 концерта" и добави, че ще прекара там един месец и се надява да си почине.

В грижите по отглеждането на сина им Росен, Таня и съпругът й разчитат най-вече на майката на Мишо. Именно тя ще гледа детето, докато те са в Щатите.

"В каквато и посока да реши да се развива, ние с баща му ще го подкрепим. Нямам болни амбиции. Смятам, че родителите трябва да следят какъв е интереса на децата им", заяви Таня Боева относно бъдещето професионално развитие на детето й.

За да разберете как и къде ще празнува третия си рожден ден малкият Росен, гледайте цялото гостуване на Таня Боева само по NovaPlay!