За скандала между Ахмед Доган и едно от новите лица на "Станция Нова" - Валерия Велева...

"Най-голямо обществено значение имат интервютата ми с политиците. Те отразяват прехода на нашата страна. Никога не съм искала да бъда ПР на някоя политическа партия, защото няма как да си ПР и да си толкова критичен журналист", заяви Валерия Велева една от новите водещи на "Рулетка".
Тя разказа, че познава Бойко Борисов от 93-та година, още докато е бил охрана на Тодор Живков, но не е предполагала, че е щяла настъпи такава метаморфоза с него.

Допълни, че през 2007-ма година вече предполагах, че той може да стане премиер или дори президент.

Сподели, че е подкрепяла изключително много Иван Костов в първите две години от неговото управление и определи тези години като възраждащ период за България.

"Аз виждам, че сегашния Иван Костов не е онзи Иван Костов от 1997-ма година. Смятам, че той преоцени своите грешки, преоцени своето  управление и се промени като човек. Смятам обаче, че между него и Борисов няма политическо доверие и затова двамата надали ще могат да вървят заедно" – беше коментарът на Валерия Велева относно Иван Костов.

Относно големия скандал с Ахмед Доган, журналистиката припомни, че Ахмед Доган е изпратил платена публикация до всички печатни медии в България в отговор на нейн остър анализ, озаглавен "Парите повличат Доган и ДПС".

Тя потвърди, че дори и днес не се отказва от думите си и допълни, че обвиненията на Ахмед Доган, че  тя се е озлобила, защото й е било отказано да стане ПР на ДПС, са напълно безпочвени.

Нищо от това, което беше написано, нямаше нищо общо с мен, заяви още Валерия Велева.