Членовете на фондация \"Ангели от Лим\" вече са внесли 600 лева в дарителската сметка. Кампанията ще продължи няколко месеца.

Родители, загубили децата си при нелепи инциденти, си протягат ръка за помощ. Фондацията \"Ангели от Лим\" започна дарителска кампания в помощ на близките на шестимата младежи, загинали в нощта на Великден в Симеоновград.

Ужасяващата катастрофа в Симеоновград прилича на трагедията, която се случи със свищовските деца преди 7 години в навечерието на  Великден, казват родителите от Свищов.

Петко Петков, родител на загиналата Боряна, знае, че тепърва семействата от Симеоновград ще трябва да се борят с трудностите на родното законодателство. Сигурен е, че опечалените родители ще искат виновника за катастрофата да  бъде наказан, но ще им трябват много сили и търпение по време на съдебните процедури.

Венцислав Евтимов разказва, че решили да помогнат на семействата, защото знаят какви проблеми ще имат  и колко пари ще са им необходими, за да се преборят със съдебните институции. А еднократната помощ от община Симеоновград няма да е достатъчна.

Членовете на фондация \"Ангели от Лим\" вече са внесли 600 лева в дарителската сметка. Кампанията ще продължи няколко месеца, а номера на банковата сметка ще бъде разпространен навсякъде в интернет и в сайта на община Свищов.