Джина Стоева за оцеляването в поп-фолка и празно ли е все още леглото й...

Аз съм изпълнител и това е моят начин да се изразя. Мъчно ми е за това, което видях, следих кадри оттам и наистина ме потресе всичко това. Моля се да не ни се случи нещо подобно на нас, защото тогава хората ще разберат какво представлява тази болка. Това заяви Джина Стоева относно трагичните събития в Япония.

Последната й песен – \"Надежда\" е направена с идеята да бъде показана съпричастност към японския народ след ужаса, която го сполетя. Певицата отрече, че по този начин си прави реклама и допълни, че тази драма я е провокирала да напише текста към песента.

Това, което е искала да направи чрез песента, е да отправи едно послание към хората – да бъдат малко по-самокритични и да се замислят дали са достатъчно праведни и дали правят това, което всъщност трябва да правят.

Въпреки че съм изпълнител и пея в лекия жанр, това не означава, че не нося отговорността да казвам и стойностни неща и да поднасям на хората такива послания. Това заяви певицата и допълни, че според нея, ролята на онези, които се занимават с шоубизнес не е само да пеят провокативни песни.

Джина Стоева разказа в студиото на \"Карбовски: Директно\", че поради лични ангажименти, за месец и половина се е отделила от поп фолк средата. Това се е оказало повратен момент за нея, тъй като погледнала на нещата по различен начин. Тя сподели, че всичко й се струва \"толкова пошло, толкова нагласено\". Според нея, в поп фолка трябва да се изпълняват повече песни като \"Надежда\", които те карат да се замислиш.

Относно личния си живот Джина Стоева заяви, че има човек до себе си от малко над два месеца. Той се казва Митко, има консултантска фирма и е по-малък е от певицата с 6 години.

Защо не е направила песен за проблемите в нашата държава, какво сподели за отношенията си с Коко Динев и споделя ли певицата твърдението, че поп фолка е музика за неинтелигентните – разберете от видеото.