Близките на Яна очакват да пуснат и Пламен Трифонов...

Бащата, майката и сестрата на убитата в Борисова градина Яна Кръстева коментираха в \"Карбовски: Директно\" освобождаването на Николай Русинов и неговото интервю за предаването преди той да се предаде.

 

\"Мисля, че Николай Русинов лъже и то за доста неща. От приятели на Яна разбрах, че двамата се познават още от 2006 година. Има и свидетели и се надявам те да потвърдят това пред органите\", твърди сестрата на убитото момиче Даниела.

 

Според нея имало противоречия и във версиите му кога е разбрал за убийството. Тя недоумява и кой човек би постъпил така да остави само момиче да лежи в храстите и да си тръгне.

 

\"Дълбоко се съмнявам и да е имало полов контакт между тях. Познавам я, знам вкусът й за мъже и съм убедена, че не би си паднала по човек като този\", на мнение е сестра й. Тя е убедена и че не би спала с мъж, с когото се е запознала току що.

 

Даниела разказа и че Яна не пушела трева и била твърдо против наркотиците.

 

Близките на Яна са озадачени, че са пуснали толкова лесно човек, който твърди, че не си спомня нищо. Въпреки че Даниела очаква да оневинят и Пламен Трифонов, се надява да има справедливост.

 

Бащата на Яна се усъмни в политизиране на случая и нечии интереси.

\"Такива неща се случват навсякъде по света, но трябва да има правосъдие\", на мнение е бащата.

 

Във вестниците обаче вече се появиха заглавия с интервю на майката на Пламен Трифонов, в което тя твърди, че е бил с нея по време на убийството на Яна.