Събота, 29 октомври 2011 г., 18:00 по Нова телевизия. Не го изпускай, няма повторение!

В последната събота на октомври социалният ъндърграунд \"Отечествен фронт\" е посветен на предсказанието за края на света. \"На 21-ви декември 2012 година – петък - свършва календарът на маите, за който толкова се говори.\" – разказва Мартин Карбовски. – \"И ако краят на света наистина се пада в петък, 21 декември, то за нас големият въпрос е - ще има ли в събота ОФ? Краят на света – толкова експлоатирана тема, която ще изчезне само и ако света изчезне. Разбира се, има и други версии – според българския пророк бай Мильо краят на света ще започне още през май догодина.\"


Бай Мильо Пророка е от село Цар Асен, Пазарджишко и около него витае някаква енергия - толкова силна, че накара камерите на ОФ да се повредят и скапа звука на микрофоните. Бай Мильо твърди, че говори с висшия разум. Разказва за пътуванията си във времето и за личните си срещи с хора като хан Аспарух и Васил Левски. Бай Мильо твърди, че началото на края се пада някъде май месец догодина. По негови сведения единственото място, където може да се спасите е село Цар Асен, Пазарджишко.


\"Бай Мильо Пророка твърди, че краят на света започва през май догодина и ще продължи докъм 21 декември. В този смисъл догодина Коледа няма да има, така че яжте, пийте, чукайте и чакайте събота и ОФ.\" - коментира Карбовски. – \"Нашето предаване е индикация, че сте живи – ако на 22 декември догодина има ОФ, значи всичко в живота ви е наред и краят на света се отлага, а маите просто са се напили и са решили да си скъсат черните потници...


Често казано, направих това предаване, за да натрия носа на всички, които предричат края на света. В края на май, ако всичко е наред и няма катаклизми, с Божията помощ ще отида при бай Мильо и наистина ще му натрия носа. Не вярвам в края на света. Особено ако се пада в петък, защото в събота има Отечествен фронт, което е жизнено важно за мен и моите приятели. Важно е, защото тогава се пада да получим и коледни премии. А в събота, 22 декември 2012 година ще ви поканя на купон вкъщи. Ще празнуваме отлагането на края и човешката глупост. Дано да съм прав!\"


\"Отечествен фронт\", събота, 29 октомври 2011 г., 18:00 по Нова телевизия. Не го изпускай, няма повторение!