Първото телевизионно интервю на последния отпаднал от бляскавата сцена на \"X-factor\".

Jeason Brad Lewis ще напусне тази планета и след няколко лунни години ще се върне, за да изненада всички хора, които са гласували за него. Това призна самият той в първото си интервю за \"Здравей, България\", след като напусна шоуто.

\"Голяма част от зрителите не си дават сметка, че \"X\" фактора всъщност е един пакет от умения, които ти трябва да притежаваш – дисциплинираност, интелигентност, да пееш добре, да си широкоскроен, сценичното ти поведение да е на ниво, но не само на сцената, но и зад нея\", сподели Jeason.

Той заяви, че негативните коментари за него не му влияят по никакъв начин. В противен случай нямаше да изглеждам така, допълни той.

\"Ако трябваше сам да си избирам репертоара, който трябва да пея, и въобще наистина да ми се даде да вилнея на тази сцена, това щеше да е най-ожесточеното по надпревара предаване в България\", на мнение е участникът.

Неговите фаворити са Боги и Стела, като именно те са най-близките му хора в \"X Factor\".

\"Специално с Боги, раздялата ни снощи беше тотална драма\", допълни Jeason Brad Lewis.

Певецът ще продължи да пее и мечтае да се върне със страхотна сила, с която да удари българските музикални телевизии. В най-скоро време готви голяма изненада за българската аудитория.

Защо Jeason Brad Lewis е заминал да учи в чужбина и защо се е върнал в България – разберете във видеото.