4 месеца по-късно разследващите са открили биологичен материал на повече от две лица...

Нови данни по делото за убийството на Яна в Борисовата градина. Четири месеца след престъплението се е появил още един заподозрян. Възможно е да бъдат повдигани и нови обвинения.

 

Четири месеца разследване, над 30 разпитани свидетели и повече от 10 назначени експертизи. Все още обаче няма конкретен отговор кой ще отговаря пред закона за убийството на Яна. Засега обвинен е само Пламен Трифонов, можело обаче да се окаже, че на негово място трябва да бъде друго лице.

 

То било освободено от съда, защото събраните доказателства подкрепяли други версии за престъплението. Така изненадващо се оказа, че четири месеца след убийството разследващите са открили биологичен материал на повече от две лица.

 

Къде са го, кой е той, разпитан ли е и въобще открили ли са на кого принадлежи този биологичен материал са все въпроси, които останаха без отговор.

 

Стана ясно обаче, че е разпитан новопоявилият се свидетел при Мартин Карбовски. Четири месеца след убийството на Яна таксиметров шофьор реши да даде показания, но не пред полицията, а пред камерите на Нова телевизия.

 

Така след четири месеца разследване въпросите около убийството на Яна стават все повече. Кой е третият заподозрян предстои да разберем. Ще има ли нови обвинения също няма ясен отговор. Чака се е отговор кога прокуратура и полиция ще излязат на прав път по това разследване.