\"X Factor\" ме направи по-дисциплиниран и самостоятелен\"...

Броени дни преди финала на \"X Factor\" специален гост в \"Здравей, България\" бе бургазлията Рафи Бохосян.

 

\"Когато не мислиш за победата, а за това дали ще си направиш добре изпълнението и да забавляваш на сцената, няма как да не успееш\", сподели Рафи.

 

\"X Factor\" ме направи по-дисциплиниран и самостоятелен\", каза още финалистът в най-мащабното музикално шоу в България.

 

В студиото на предаването Рафи бе предизвикан от водещия Павел Владимиров да демонстрира уменията си на перкусионист, като трябваше да свири не на перкусии, а на кофи, легени и други предмети от бита.

 

Утре вечер за първи път от началото на шоуто няма да има елиминации. За сметка на това зрителите ще могат да се насладят на едни от най-любимите песни, посветени на Коледа. Ще видим и семействата на тримата финалистите Сани, Богомил и Рафи. Бургазлията издаде, че утре вечер ще изпълни коледна песен на Джон Ленън.

 

Въпреки че едно от първите изпълнения на Рафи в \"X Factor\" бе \"Just A Gigolo\", той си мечтае да я изпее и на самия финал. Ако остане един от двамата финалисти, Рафи издаде, че ще изпее и другата си любима песен – на Джеймс Браун.