Вместо с кървавици, гостите бяха посрещнати с краставици...

Най-апетитното шоу в ефира на Нова телевизия \"Черешката на тортата\" се завърна с втория си сезон – сезонът на туршиите. Всяка вечер в 20.00 часа кулинарното шоу отново ще нахлува в кухните на родните звезди.

В първата седмица на \"Черешката на тортата\" честта да сготвят се падна на фронтмена на D2 Дидо; актрисата, която цяло лято копа на нивата на любовта Алекс Сърчаджиева; душата на българската соул музика Рут Колева; актрисата, която влезе с бял кон и в музиката Нона Йотова и \"магьосника\" в музикалния бизнес Мага.

 

На всяка манджа мерудия и в този сезон ще бъде кулинарният критик Иван Манчев. Междувременно майстор-готвачът ще се впусне в търсене на най-вкусната \"черешка на тортата\" сред най-верните почитатели на кулинарното шоу. От днес стартира Фейсбук играта \"Шеф Манчев търси \"Черешката на тортата\". Тя хвърля ръкавицата към всички, които обичат да готвят, а предизвикателството за тях е да впечатлят не кого да е, а самият Шеф Манчев.


А в първата звездна вечер ръкавицата бе хвърлена в дома на Дидо. Певецът предпочете да сготви вечеря без месо и яйца, тъй като самият той не консумира месо. Затова в менюто му преобладаваха зеленчуците, а то бе на индийска тематика. Вместо с кървавици, гостите бяха посрещнати с краставици, противно на техните очаквания за богата месната вечеря.

Хареса ли се нестандартната вечеря на Дидо на гостите му и останаха ли гладни – разберете на Nova Play!