Станимир Гъмов, Венци Мицов и Евгени Минчев ще стартират уикенда...

 

„Погребалният агент" от сериала „Етажна собственост" Станимир Гъмов, музикантът Венци Мицов и Евгени Минчев ще дадат старт на предстоящите четири почивни дни. Темата „Има ли срамна работа" ще бъде поводът за тримата да се съберат в студиото на утрешния епизод на „Почивна станция".

 

След силния мъжки старт в ефира на Нова ТВ ще се появят три дами - Камелия Воче, дизайнерът Албена Александрова и гримьорът Силвия Стойчева, които ще дискутират по въпроса разхищение ли са баловете.

 

Водещата Нана ще срещне зрителите с бащи, които искат да имат родителски права върху децата си и се борят за това в Страсбург, а на финала ще бъде излъчено интервю със Светла Стоева, жената на убития Георги Стоев.

 

Неделята ще започне със закуска, приготвена лично от Мишо Шамара.

 

По въпроса „Комплексирани ли са ниските мъже" ще говорят трима певци - Дичо, Крум и Ясен Зердев.

 

Дали мъжете остаряват по-красиво от жените ще стане ясно от темата на Ирина и нейните гости - актрисата Латинка Петрова и певецът Орлин Горанов.

 

В рубриката „Съдебен спор" ще бъде разгледано дело за прекратяване на настаняването в социален дом и връщането на две малолетни деца на техните майки, които са сестри. Майките ще разкажат и как безпричинно са били бити и унижавани от полицаи по време на специализирана полицейска операция на 20 април, когато децата им са били отнети.

 

Музиканти и носителки на титлата „Мис България" ще превземат студиото в рубриката „Съпругите". Георги Христов, Нина Николина, Рут Колева, Рени и миските Роси Иванова, Славена Вътова и Ваня Пейчева ще застанат срещу водещите Жени и Мая.

 

Кои са най-известните българи до 25 години зрителите ще разберат от класацията „Последно 10", където гости ще бъдат чаровните Поли Генова и Гери Турийска.