Стероидите са забранени за свободна продажба, но се намират навсякъде

Анаболите се оказаха една от най-големите заплахи за живота много мъже в съвремието. Хапчета, които по принцип са забранени за свободна продажба, но се намират навсякъде. Лекарства, които се взимат за определени заболявания, се използват от момчета и мъже с цел уголемяване на мускулите. Стероиди, които директно увреждат черния дроб, белите дробове и сърцето - използвани масово от момчета на по 17 години.

 

Всичко започва от желанието да изглеждаш добре – стремеж, който бързо се превръща във фикс идея. А още по-бързо в мания. Единственото, което може да събори всички граници на физиката им са само няколко вълшебни хапчета. Така още от 16-годишни момчетата започват да взимат анаболи, за да изглеждат по-здрави и по-мускулести.

 

Мъжете, които взимат анаболи често пренебрегват всичко лошо, което чуват за тези препарати. Успокояват се с мисълта, че взимат малки дози. Както и че това са лекарства и не могат да ти навредят. Животът обаче често им показва, че истината е друга.  А снабдяването с анаболи се оказа елементарна задача дори за едно 16-годишно момче.

 

Защо забранени стероиди се продават на деца? Колко са вредни всъщност тези хапчета - за ефектите и дефектите, разказите на пострадали и на близки на загинали – гледайте във видеото.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес